Ons team

image

Patzjouli

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Patricia. Misschien kent u mij beter onder mijn bedrijfsnaam ‘Patzjouli’. Na heel veel omzwervingen ben ik eindelijk gaan doen waar eigenlijk al van jongs af aan mijn hart ligt: meubels opknappen en zelf ontwerpen. Ik ontwerp en maak onder meer lampen, kandelaars en tafeltjes van koper, hout en beton. Omdat ik alles zelf maak, kan ik mijn ontwerpen, waar mogelijk, aan uw wensen aanpassen. Ook kunt u mij altijd benaderen voor een eigen ontwerp of het opknappen van uw meubels.

Patricia
van de Bunt

image

By Ferial

One of a kind & made with love! Dat zijn de T-shirts van By Ferial. In deze tijden van massaproductie doet de Rotterdamse modeontwerpster Ferial de Groot het helemaal anders. Ze maakt van elk design slechts enkele exemplaren. Haar prachtige ontwerpen zijn een grote hit onder modebewuste mannen. De maandelijkse collecties zijn tevens uitgebreid met By Ferial Mini, waardoor kids er net zo stoer bij kunnen lopen als hun papa! 'Dare to be different' met exclusieve T-shirts van Nederlandse bodem. www.byferial.nl

Ferial
de Groot

image

Kim van Eijnatten

Hoi even voorstellen, ik ben Kim van Eijnatten en al van jongs af aan ben ik bezig met fashion en styling. Na het afronden van de MTS mode&kleding heb ik mijn label ‘Nonsens’ opgericht. 2 Jaar geleden ben ik begonnen met het verkopen van vintage kleding en ik verkoop nu de echte designer vintage labels. Ook verzamel ik oude materialen en stoffen om hier weer nieuwe dingen van te maken, zoals haarbanden met ijzerdraad, kettingen en armbanden en tassen. Daarnaast geef ik naailes workshops ‘Genaaid door Nonsens’ waar je aan kunt deelnemen ook als je nog nooit een naaimachine hebt aangeraakt.

Kim
van Eijnatten

image

MLS

Ik ben Martine van Martine's Life Style = MLS voor het gemak.. Voornamelijk maak ik Canvasjes met daarop stoere, grappige en soms ook 'rake' quotes... Dus niet de standaard 'home is where the heart is' quotes ;-) Bij alles wat ik maak ligt de focus op quotes, teksten, woorden, letters etc. Ik ben gek op alles wat een beetje stoer, eigenwijs en misschien zelfs een tikkeltje 'tegen het alledaagse in' is en probeer vanuit die hoek de leukste 'hebbedingetjes' voor jezelf of voor een origineel cadeau te maken. Alles wordt met de hand gemaakt dus niet een item is hetzelfde..!

Martine
Praat

image

P's

Na de modeacademie ben ik begonnen als ontwerpster/stylist. Vlot daarna een eigen winkel met atelier geopend in Rotterdam. Na 7 jaar, en 2 kinderen verder, werd het tijd voor wat anders. Bij Kitsch & Kunst a/d Rotte heb ik de diverse creatieve workshops geleid. Daarna terecht gekomen bij Artemis als hoofd van de academie. Vervolgens met Lida van Adrighem de "upperwear" damescollectie es-teem gerund. Nu tijd voor een nieuwe uitdaging..... Platform een 0 vier!

Paulien
de Booy