Ons team

image

MTAP Jewels

Ik ben Chrissy. Trotse ontwerpster achter MTAP Jewels. Elk sieraad word door mij met veel liefde en passie met de hand gemaakt. Kwaliteit, creativiteit en eigenheid vind ik erg belangrijk. Mijn juweeltjes zijn vrouwelijk en verfijnd en geven door de verschillende edelsteentjes elk sieraad een unieke uitstraling. Mijn inspiratie haal ik uit kunstgeschiedenis, vormen, texturen en vooral kleuren. Munten, cirkels en edelstenen verwerk ik altijd als een rode draad in mijn ontwerpen. Het mooiste is als alles samenkomt. Hiervoor zoek ik de mooiste stenen uit om te verwerken tot een prachtig sieraad.
Van zilver tot 14 karaat goud. Ben je op zoek naar een uniek sieraad voor het leven? Hoe mooi is het om je dierbare te vereeuwigen in een persoonlijk sieraad en altijd bij je te kunnen dragen. Samen maken we een ontwerp helemaal op maat gemaakt naar jou wensen. Een sieraad is een herinnering en die herinnering wil ik graag met jou maken.

Chrissy

image

Kim van Eijnatten

Hoi even voorstellen, ik ben Kim van Eijnatten en al van jongs af aan ben ik bezig met fashion en styling. Na het afronden van de MTS mode&kleding heb ik mijn label ‘Nonsens’ opgericht. 2 Jaar geleden ben ik begonnen met het verkopen van vintage kleding en ik verkoop nu de echte designer vintage labels. Ook verzamel ik oude materialen en stoffen om hier weer nieuwe dingen van te maken, zoals haarbanden met ijzerdraad, kettingen en armbanden en tassen. Daarnaast geef ik naailes workshops ‘Genaaid door Nonsens’ waar je aan kunt deelnemen ook als je nog nooit een naaimachine hebt aangeraakt.

Kim
van Eijnatten

image

MLS

Ik ben Martine van Martine's Life Style = MLS voor het gemak.. Voornamelijk maak ik Canvasjes met daarop stoere, grappige en soms ook 'rake' quotes... Dus niet de standaard 'home is where the heart is' quotes ;-) Bij alles wat ik maak ligt de focus op quotes, teksten, woorden, letters etc. Ik ben gek op alles wat een beetje stoer, eigenwijs en misschien zelfs een tikkeltje 'tegen het alledaagse in' is en probeer vanuit die hoek de leukste 'hebbedingetjes' voor jezelf of voor een origineel cadeau te maken. Alles wordt met de hand gemaakt dus niet een item is hetzelfde..!

Martine
Praat

image

P's

Na de modeacademie ben ik begonnen als ontwerpster/stylist. Vlot daarna een eigen winkel met atelier geopend in Rotterdam. Na 7 jaar, en 2 kinderen verder, werd het tijd voor wat anders. Bij Kitsch & Kunst a/d Rotte heb ik de diverse creatieve workshops geleid. Daarna terecht gekomen bij Artemis als hoofd van de academie. Vervolgens met Lida van Adrighem de "upperwear" damescollectie es-teem gerund. Nu tijd voor een nieuwe uitdaging..... Platform een 0 vier!

Paulien
de Booy